Loretos RIPSKYTĖS nuotr.
Naujausios
2024-10-31
Komentarai:
2024-10-31
Komentarai:
Mano šventinė silkė
Patiekalui reikės: 3–4 didelių svogūnų, 2–3 paprikų, 5–6 vidutinio dydžio marinuotų arba raugintų agurkų, 0,5–0,7 kilogramo silkės filė, 0,5 (galima ir daugiau) stiklinės aliejaus.
Aliejų supilame į nedidelį puodą arba dubenėlį ir jame troškiname supjaustytus svogūnus bei paprikas, kol truputį suminkštės. Tada dedame supjaustytus agurkus ir dar kelias minutes patroškiname. Troškinį atvėsinę sudedame pjaustytus silkės filė gabaliukus. Kad patiekalas būtų gardesnis, galima įlašinti citrinos sulčių arba įpilti obuolių acto.
Skanaus!
Komentarai