Loretos RIPSKYTĖS nuotr.
Naujausios
2024-10-31
Komentarai:
2024-10-31
Komentarai:
Kitaip rauginti agurkai
Reikės: 20 litrų šalto vandens, 1 kilogramo druskos, kelių saujelių laurų, vyšnių lapų, česnako kelių galvučių, pipirų ir daug agurkų.
Pirmiausia agurkus nuplauname, sudedame į dviejų trijų litrų stiklainius. 10 litrų šalto šulinio vandens ištirpiname 1 kilogramą druskos ir užpilame tuo vandeniu agurkus stiklainiuose. Tada uždengiame paprastais dangteliais ir palaikome maždaug keturias paras, kol įrūgs. Tada sūrų vandenį išpilame lauk, jo nebereikės. Prie agurkų dedame lauro, vyšnių lapų, pipirų, nuluptų česnakų skiltelių ir užpilame stiklainius vėl šaltu vandeniu, tik jau be druskos. Ir uždarę nešame į rūsį.
Skanaus!
Komentarai